Visie

LOGO_CHANGING-GAMESVisie

Onze spellen zijn een manier om in een veilige omgeving, spelenderwijs, een bijdrage te leveren aan een betere bewustwording van deelnemers en aan de teamspirit in uw groep.

Wij geloven in het principe dat “leren, ontwikkelen en veranderen door spel” en plezier hebben in wat je doet, leidt tot betere resultaten, een beter begrip voor elkaar en een groter gevoel voor gezamenlfoto changing gamesijke aanpak.

CHANGING GAMES maakt zo min mogelijk gebruik van computers. De spellen en simulaties worden gespeeld op en rond een bord en zijn zo ontworpen dat u en uw medewerkers in een veilige omgeving echte ontmoetingen en de bijbehorende dynamiek kunnen ervaren. U kunt opgaan in de simulatie. Daar zit een belangrijk deel van de leerervaring. Het is goed mogelijk om te experimenteren met totaal ander gedrag en daaraan plezier te beleven. We zien geregeld dat onverwachte kanten van de deelnemers naar voren komen en dat die onmiddellijk effect hebben op het gedrag van anderen. Dit maakt dat de spellen en simulaties nog lang besproken worden en de effecten ervan zichtbaar blijven.

Bij een spel of simulatie zijn groepsprocessen nadrukkelijk aanwezig. De individuele deelnemers smeden coalities en samenwerkingsvormen om hun eigen of de organisatiedoelen te bereiken. Groepsdynamiek speelt daarbij een belangrijke rol. De trainers volgen dit proces nauwgezet.

Samengevat dragen onze spellen en simulaties bij aan:

  • eigen oordeelsvaardigheid van uw werknemers,
  • de dynamiek en verbetering van teamwork en samenwerken,
  • verrassende positieve effecten op het gebied van creativiteit en outside-the-box denken,
  • het inzien van het belang van doelgerichte, onderlinge communicatie en
  • het bespreekbaar maken en inzicht geven in de eigen belangen hetgeen een beter wederzijds begrip oplevert.

 

 

One Response to “Visie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *